UŽIVO: Partizan za spas sezone, Zvezda želi da se približi duploj kruni (SASTAVI)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020, 19:10

UŽIVO: Partizan za spas sezone, Zvezda želi da se približi duploj kruni (SASTAVI)

Duel na stadionu Partizana biće jubilarni 200. računajući prvenstvene i Kup okršaje najvećih srpskih klubova, a u dva ovosezonska duela bilans je pobeda Partizana i remi Poslednji ovosezonski derbi igra se na stadionu u Humskoj. Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, treći put ove takmičarske godine, sastaće se u polufinalu Kupa Srbije.Izabranici Sava Miloševića u 38. Kup okršaj s najvećim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rivalom ulaze kao četvorostruki uzastopni osvajači masovnijeg takmičenja, dok crveno-beli žele da naprave veliki korak ka duploj kruni, koja se u Ljutice Bogdana čeka već 13 godina.Duel na stadionu Partizana biće jubilarni 200. računajući prvenstvene i Kup okršaje najvećih srpskih klubova, a u dva ovosezonska duela bilans je pobeda Partizana i remi.Crno-beli su u Humskoj slavili 2:0, dok je okršaj na stadionu “Rajko Mitić” završen bez golova.Dešavanja iz Humske pratite iz minuta u minut u tekstualnom prenosu na sajtu “Novosti”. SASTAVIPARTIZAN: Stojković - Miletić, Pavlović, Ostojić, Urošević - Zdjelar, Šćekić, Marković, Natho, Asano - Sadik.ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Vukanović, Petrović, Jovančić, Ivanić - Ben, Boaći.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: "Zakuvalo" se u Humskoj, Zvezdi poništen gol zbog ofsajda (FOTO, VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020

Duel na stadionu Partizana biće jubilarni 200. računajući prvenstvene i Kup okršaje najvećih srpskih klubova, a u dva ovosezonska duela bilans je pobeda Partizana i remi Poslednji ovosezonski derbi igra se na stadionu u Humskoj. Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, treći put...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.