BLIŽI SE VEČITI DERBI: Stanković saznao dve LOŠE i jednu dobru VEST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIŽI SE VEČITI DERBI: Stanković saznao dve LOŠE i jednu dobru VEST!

Crveno-beli gostuju u Inđiji.

Posle pobede nad Vojvodinom, fudbalere Crvene zvezde u, vanrednom, 23. kolu Superlige Srbije, očekuje gostovanje u Inđiji.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ni u ovom meču neće moći da računa na sve raspoložive snage. Van stroja je i dalje Ričmond Boaći, napadač tima sa Marakane preskočiće i duel u sremskoj ravnici, a još uvek traje neizvesnost da li će biti spreman za 162. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Večiti derbi sa Partizanom.

Fudbaler iz Gane, kako "Žurnal" prenosi, još uvek ne trenira, baš kao ni Portugalac Tomane, koji takođe neće konkurisati za susret protiv Inđije.

Dobra vest za Stankovića je oporavak Milana Gajića. "Zlatni orlić" se oporavio od povrede i vratio u trenažni proces, desni bek Zvezde je i odradio trening sa ostalim saigračima, pa se očekuje da upiše prve prolećne minute u ravnom Sremu.

Podsetimo, Gajića je mučila povreda još od finiša priprema iz Turske, zbog koje je propustio utakmice sa Čukaričkim i Vojvodinom.

Najbolji golman FK Crvena zvezda u istoriji

Choices Srđan Mrkušić

Vladimir Beara

Srboljub Krivokuća

Ognjen Olja Petrović

Ratomir Dujković

Aleksandar Dika Stojanović

Živan Ljukovčan

Stevan Dika Stojanović

Zvonko Milojević

Vladimir Stojković

Milan Borjan

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, izabranica fudbalera Rijada Mareza.

FK Crvena zvezda FK Inđija Dejan Stanković Ričmond Boaći Milan Gajić Crvena zvezda

Pročitajte sve najvažnije vesti

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, izabranica fudbalera Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.