I dok se Zvezda i Partizan spremaju za prvo kolo, Lalatović: Veliki klubovi kreću od trećeg kola

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 18:27

I dok se Zvezda i Partizan spremaju za prvo kolo, Lalatović: ''Veliki klubovi kreću od trećeg kola''

Trener Vojvodine ima sve više razloga za zadovoljstvo.

Sve je počelo osvajanjem trofeja Kupa Srbije u Nišu protiv Partizana, što je Novosađanima ujedno donelo i direktan plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a naknadnim spletom okolnosti u finišu još nezavršene sezone u Ligi šampiona i Ligi Evrope, Vojvodina je preskočila i drugo kolo kvalifikacija, pa će takmičenje na evropskoj sceni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovog leta započeti tek od trećeg kola.

Uz to, kako nova sezona odmiče, Vojvodina igra sve bolje, a sinoć je savladala i lučansku Mladost u Novom Sadu sa 3:0.

Posle meča, na konferenciji za medije, Nenad Lalatović se dotakao i pomenutog evropskog puta,





''Voleo bih da smo u prva dva kola dobili neka dva lakša protivnika, pa da malo osetimo tu Evropu.





Međutim, veliki klubovi kreću iz trećeg kola, a Vojvodina je veliki klub. Nismo bezveze osvojili taj trofej.



-









Lepo je kad prođete prvo i drugo kolo, a da ni ne igrate, a ja bih voleo da u trećem dobijemo nekog preko koga ćemo ući u četvrto, pa čak i u grupnu fazu Lige Evrope. Kada čovek nešto sanja i mašta, to može da mu se i ostvari, a ja verujem da se čuda dešavaju.







Ti klubovi jesu bogati, jer eto, možemo da dobijemo i Totenhem, a njihov i naš budžet ne mogu da se porede. Međutim, kad moji momci igraju na ovakvom nivou, u jednoj utakmici je sve moguće.







Videli ste i sinoć da je Lion izbacio Mančester siti. Imaju onakav budžet, ali je Lion uspeo da pobedi zato što njegovi igrači veruju da mogu da uđu u polufinale Lige šampiona. Tako i ja verujem da mi sa našom Vojvodinom možemo da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope'', poručio je Lalatović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.