CRVENI KARTON ZA ZVEZDU: Vidite START posle kog je Simović isključio Sanoga! Nad njim je načinjen penal (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 20:13

CRVENI KARTON ZA ZVEZDU: Vidite START posle kog je Simović isključio Sanoga! Nad njim je načinjen penal (VIDEO)

Završili utakmicu sa igračem manje...

Uzbudljiv 163. večiti derbi u 11. kolu Superlige Srbije na stadionu u Humskoj pred praznim tribinama.

Zvezda je dobro krenula u ABA ligi, baš kao i Mornar, koji večeras (20.00) gostuje u Beogradu. Barani imaju velike ambicije i ne kriju ih, pa se očekuje zanimljiv meč. Zvezda je, naravno, favorit - kvota na keca je 1,25, a na dvojku 4,40. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mornar.

Bolje su startovali crno-beli koji su poveli u 6. minutu preko Filipa Stevanovića i to posle velike greške Strahinje Erakovića.

Zvezda je dugo imala terensku inicijativu, a do izjednačenja je stigla iz penala golom Aleksandra Kataija u 75. minutu.

Sudija Novak Simović je za kraj derbija dosudio i crveni karton igraču Zvezde, Seku Sanogu. Tačnije, drugi žuti.

Pogledajte u sledećem snimku najzanimljivije trenutke sa derbija, a situaciju kada je Sanogo dobio crveni karton možete videti na 6. minutu narednog video-klipa:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije bio u konkurenciji za derbi u Beogradu, sada će pravdu deliti Realu!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 11:09

Velika čast za srpskog arbitra...Srpski arbitar Srđan Jovanović dobio je još jednu veliku čast od UEFA...On će u prvom kolu grupne faze Lige šampiona suditi meč između Real Madrida i Šahtjora koji je na programu u sredu od 21 sat...Jovanović nije bio delegiran za Večiti derbi, trebalo je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.