NEOČEKIVANO: Bivši trener crno-belih čeka Partizan u vrlo neobičnom terminu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 14:50

NEOČEKIVANO: Bivši trener crno-belih čeka Partizan u vrlo neobičnom terminu

Crno-beli u 12. kolu Superlige idu u Niš.

Posle večitog derbija fudbalere Partrizana očekuje utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije protiv OFK Bačke u Humskoj, a onda još jdan derbi u Superligi.

Vrlo zanimljiv meč očekuje nas večeras (21.00) u Premijer ligi - Lids Marsela Bijelse čeka Vulverhempton, koji ima izuzetan tim, ali nije otvorio sezonu onako kako je želeo. Kvota na keca je 2,60, na iks 3,20, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Lids - Vulverhempton.

Crno-beli će igrati u Nišu protiv Radničkog, a ovaj meč biće odigran u neobičnom terminu za srpske uslove – u ponedeljak od 17 časova.

Posle 11 kola Superlige Srbije Partizan se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 23 boda koliko ima i trećeplasirana Vojvodina, dok je Radnički na devetoj poziciji sa 18 bodova koliko ima i Čukarički na osmom mestu.

Podsetimo, Nišlije je nedavno preuzeo Milan Đuričić Đumi, nekadašnji pomoćnik u Partizanu u stručnom štabu Sava Miloševića.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MESINA POREDIO DANILOVIĆA I BRAJANTA: To su primeri LIDERA na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020

Veliko priznanje za Srbina...Italijanski košarkaški stručanjak Etore Mesina, jedan je od najboljih evropskih trenera svih vremena, a imao je priliku da tenira najveće svetske zvezde...Radio je i kao pomoćnik u Lejkersima dok je tamo igrao Kobi Brajant, a vodio je Kinder iz Bolonje kada je najbolji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.