Izvor: RTS, 09.Jul.2020, 16:31

Zloković napustio intenzivnu negu

Nekadašnji vaterpolo reprezentativac Srbije i Crne Gore Boris Zloković napustio je intenzivnu negu i polako se oporavlja od koronavirusa, prenose podgoričke Vijesti.
Zloković je primljen u bolnicu u Beogradu zbog jake upale pluća prouzrokovane virusom, a pre pet dana je objavljeno da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno ugroženo.

"Srećom, terapije daju rezultate, 36-godišnji Zloković se oseća bolje", pišu Vijesti.
Zloković je tokom karijere igrao za Jadran u Herceg Novom, Posilipo, Pro Reko i Radnički, a igračku karijeru je završio 2015.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proslavljeni reprezentativac SCG napustio intenzivnu negu

Izvor: B92, 09.Jul.2020

Nekadašnji vaterpolo reprezentativac Srbije i Crne Gore Boris Zloković napustio je intenzivnu negu i polako se oporavlja od koronavirusa...Zloković je primljen u bolnicu u Beogradu zbog jake upale pluća prouzrokovane virusom, a pre pet dana je objavljeno da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno..."Srećom,...

Nastavak na B92...

Dobro je: Boris Zloković napustio intenzivnu negu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020

Proslavljeni vaterpolista se oporavlja..Ohrabrujuće vesti: Boris Zloković je na dobrom putu da savlada virus korona. Pre pet dana proslavljeni vaterpolo reprezentativac Srbije i Crne Gore primljen je na odeljenje intenzivne nege u jednoj beogradskoj bolnici, prve informacije ukazivale su da je stanje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.