Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 18:20

Dobro je: Boris Zloković napustio intenzivnu negu

Proslavljeni vaterpolista se oporavlja

Ohrabrujuće vesti: Boris Zloković je na dobrom putu da savlada virus korona. Pre pet dana proslavljeni vaterpolo reprezentativac Srbije i Crne Gore primljen je na odeljenje intenzivne nege u jednoj beogradskoj bolnici, prve informacije ukazivale su da je stanje ozbiljno, ali danas stiže najava da će pobediti u ovoj utakmici.

Zloković je pušten >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa intenzivne nege, jer su terapije dale rezultate i on se bolje oseća. Prethodnih dana borio se sa jakom upalom pluća, međutim, ovakav razvoj događaja ukazuje kako bi mogao da pobedi Covid-19, koji ga je i oborio s nogu.

Podsetimo, Boris Zloković ima 37 godina, karijeru je završio 2015, a u reprezentativnoj kapciji osvojio je za Srbiju i Crnu Goru zlato na Svetskom prvenstvu u Montrealu 2005, bronzu na SP u Barseloni 2003, bio je prvak Evrope u Kranju 2003, dok je za Crnu Goru osvojio zlatu na EP u Malagi 2008. i srebro na EP u Ajndhovenu četiri godine kasnije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.