Vojvodina domaćin kvalifikacionog turnira Evrolige

Izvor: Studio B, 06.Okt.2010, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina domaćin kvalifikacionog turnira Evrolige

Novi Sad će biti domaćin turnira drugog kruga kvalifikacija za Evroligu u vaterpolu od 8. do 10. oktobra, saopšteno je na konferenciji za novinare u klubu Vojvodina.

Za prva dva mesta u grupi, koja vode među 16 najboljih timova u Evropi, nadmetaće se Breša iz Italije, Segedin iz Mađarske, Sintez iz Rusije i Vojvodina.

"Za razliku od Vojvodine, svi klubovi su se ovog leta pojačali i imaju imperativ >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << plasmana u Evroligu. I pored toga, pokušaćemo da ponovimo uspeh iz prošle godine i da se plasiramo dalje", kazali su predstavnici Vojvodine.

Oni su pozvali navijače da dođu u što većem broju i da pomognu Vojvodini da se plasira dalje. Beogradski Partizan je izborio direktan plasman među 16 najboljih timova.

Turnir na bazenu na Klisi počinje u petak utakmicom Vojvodina-Segedin u 19.30. U subotu Novosađani u isto vreme igraju sa Brešom, a u nedelju sa Sintezom.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina želi prošlogodišnji uspeh

Izvor: S media, 06.Okt.2010

Vaterpolo klub Vojvodina biće domaćin turnira drugog kruga kvalifikacija za Evroligu, saopšteno je na konferenciji za medije u novosadskom klubu...Turnir će biti održan od 8. do 10. oktobra, a na njemu će, pored domaćina, učestvovati i ekipe Breše, Segedina i ruskog Sinteza...Plasman u dalje...

Nastavak na S media...

Vojvodina poražena na startu kvalifikacija

Izvor: NaDlanu.com, 07.Okt.2010, 13:11

BEOGRAD, 8. oktobra 2010. (Beta) - Vaterpolisti Vojvodine izgubili su od madjarskog Segedina sa 6:11 (2:4, 1:2, 2:3, 1:2) u prvom meču kvalifikacionog turnira za Evroligu, koji se igra u Novom Sadu.Vojvodina će sutra u drugom kolu igrati sa Brešom.Poslednji protivnik novosadskih crveno-belih u nedelju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.