Vojvodina želi prošlogodišnji uspeh

Izvor: S media, 06.Okt.2010, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina želi prošlogodišnji uspeh

Vaterpolo klub Vojvodina biće domaćin turnira drugog kruga kvalifikacija za Evroligu, saopšteno je na konferenciji za medije u novosadskom klubu.

Turnir će biti održan od 8. do 10. oktobra, a na njemu će, pored domaćina, učestvovati i ekipe Breše, Segedina i ruskog Sinteza.

Plasman u dalje takmičenje, odnosno među 16 najboljih timova najkvalitetnijeg klupskog evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << takmičenja, izboriće dve prvoplasirane ekipe, a u Vojvodini smatraju da neće biti nimalo lako ponoviti uspeh iz prošle godine.

- Za razliku od Vojvodine, svi klubovi su se ovog leta pojačali i imaju imperativ plasmana u Evroligu. I pored toga pokušaćemo da ponovimo uspeh iz prošle godine i da se plasiramo dalje - rečeno je na današnjoj konferenciji, sa koje je navijačima upućen poziv da u što većem broju dođu na bazen i pomognu Vojvodini.

Turnir će početi u petak utakmicom između Vojvodine i Segedina, a podsećamo da je beogradski Partizan direktno izborio plasman među 16 najboljih.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.