Vaterpolo SP: Hrvati se provukli protiv Australije

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo SP: Hrvati se provukli protiv Australije

Malo je nedostajalo da olimpijski šampioni ostanu bez završnice Svetskog prvenstva a što se to nije desilo izabranici Ivice Tucka mogu da zahvale Ričardu Kambelu koji je u poslednjoj sekundi regularnog toka meča pogodio stativu iz pozicije u kojoj je to bilo teže nego poslati loptu u mrežu.
Joković za Hrvatsku i Miler za Australiju jedini su postigli po dva gola. Hrvatska će u borbi za finale igrati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mađarske koja je u prvom polufinalu bila bolja od Grčke 9:3.
U preostala dva polufinala sastaju se Srbija - Crna Gora i Španija-Italija.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Olimpijske igre

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vaterpolo SP: Srbija bez borbe za medalje

Izvor: Press, 30.Jul.2013

Delfini će tako tek treći put u istoriji SP, a prvi put posle 1994, kad im zbog sankcija nije ni dozvoljeno učešće, propustiti polufinale ovog takmičenja.. Golove su postigli Mitrović 2, D.Pijetlović, Aleksić, Filipović, Mandić, Nikić i Gocić za Srbiju, a Mlađan Janović 3, Nikola Janović...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.