Vaterpolistkinje na EP danas protiv Rusije

Izvor: RTS, 13.Jan.2020, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolistkinje na EP danas protiv Rusije

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije igra protiv Rusije, na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Meč počinje u 14.30 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS planeti.
Na startu EP, Srpkinje su juče izgubile od Grčke sa 26:7 (14:4).

Posle danas pauze, reprezentacija Srbije u sredu igra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protiv Hrvatske, zatim u petak protiv Slovačke, a grupnu fazu završiće u nedelju, 19. januara, susretom s domaćinom Mađarskom.
Ženska vaterpolo reprezentacija, koja četvrti put učestvuju na Evropskom prvenstvu, takmiči se u grupi A u kojoj su selekcije Rusije, Mađarske, Hrvatske, Slovačke i Grčke.
Duel vaterpolistkinja Srbije i Rusije počinje u 14.30 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS planeti.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.