Vaterpolisti Srbije poraženi od Mađara

Izvor: Studio B, 28.Jun.2012, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije poraženi od Mađara

Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je u Kozenci od selekcije Mađarske sa 7:5 (1:1, 4:0, 1:3, 1:1), u drugom kolu turnira "Osam nacija".

Narednu utakmicu srpski vaterpolisti igraju sutra od 17 sati protiv Kazahstana. 

Vaterpolisti Srbije su posle ubedljive pobede nad Kanadom danas nadigrani od Mađara. Tokom prve dve četvrtine bili su bezidejani, a realizacija igrača više tokom čitavog meča jako loša. 

Ipak, u druge dve četvrtine sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je delovalo bolje. Odbrana sa Sorom na čelu, raspoložen u napadu bio je Filipović, i da je bilo samo malo više koncentracije sa brojčanom prednošću Srbija je mogla bolje da prođe. 

Sve je rešeno u drugoj četvrtini. Mađari su lako postigli četiri gola, naš tim tri puta propustio igrača više. Brzo se šutiralo, nerezonski, bez sistema. U trećem delu sve je bilo drugačije. Golovima Filipovića i Gocića najavljen je mogući preokret, ali je u posleldnjem delu Hošnjanski doneo prednost Mađarima 7:4, da bi Mitrović samo ublažio zaslužen poraz.

Selektor dejan Udovičić priznao je da su Mađari danas bili bolji tim. "Trijumf Mađara je zaslužen. Ipak, i u ovom porazu ima zadovoljavajućih stvari, čak više nego što sam očekivao. Želeli smo rezultat, ali ponavljam, nisam razočaran", izjavio je Udovičić. 

Golman Slobodan Soro ocenio je da je presudila druga četvrtina. "Bila je to serija grešaka i lako primljenih golova. Posle smo uspeli da se vratimo, tako da u principu nisam nezadovoljan izdanjem za ovu fazu priprema", poručio je Soro.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.