Vaterpolisti Srbije pobedili Rumuniju na EP

Izvor: Beta, 16.Jan.2020, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije pobedili Rumuniju na EP

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas Rumuniju sa 15:7 (5:3, 1:1, 5:1, 4:2), u utakmici drugog kola Grupe B na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.Srbiju je predvodio Dušan Mandić sa četiri gola, a po dva su postigli Nikola Dedović, Milan Aleksić i Filip Filipović. Po jedan gol postigli su Sava Randjelović, Miloš Ćuk, Nikola Jakšić, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović.U reprezentaciji Rumunije najefikasniji sa po dva gola bili su Kozmin Radu i Nikolae Oanta.Na početku se igralo gol za gol, a Srbija je ubrzo stekla dva gola prednosti, 4:2, 5:3. Pri vodjstvu od 7:5, vaterpolisti Srbije napravili su seriju 4:0 i poveli sa 11:5.Radu i Oanta prekinuli su tu seriju, a srpski tim posle toga ponovo vezao četiri gola i ostvario ubedljivu pobedu.Srbija ima dve pobede u Grupi B, a Rumunija je pretrpela oba poraza.U trećem kolu, u subotu od 20.30 Srbija će igrati protiv Holandije.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubjedljiv trijumf vaterpolista Srbije protiv Rumunije na EP

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2020

Vaterpolisti Srbije savladali su danas Rumuniju 15:7 (5:3, 1:1, 5:1, 4:2) u utakmici drugog kola B grupe na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

KURIR U BUDIMPEŠTI! Mandić i Aleskić nakon pobede nad Rumunijom

Izvor: Kurir, 16.Jan.2020

Srbija je savladala Rumuniju u drugom kolu grupe B rezultatom 15:7 a po završetku meča svoje viđenje dali su Dušan Mandić i Milan Aleksić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.