Vanja Udovičić: Crna Gora je blagi favorit!

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jul.2013, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Udovičić: Crna Gora je blagi favorit!

Vaterpolo reprezentativci Srbije bili su zadovoljni pobedom nad Rumunijom od 13:5 i sada se okreću četvrtfinalu sa velikim rivalom Crnom Gorom.

Kapiten Vanja Udovičić izjavio je da su sve utakmice sa Crnom Gorom emotivne i teške. "Sve utakmice su sa njima emotivne i teške. Prvi put smo u četvrtfinalu Svetskog prvenstva i čitave pripreme su stale u ovaj meč. Crna Gora je ovde došla sa najvećim ciljevima, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sjajno pripremljena, gladna pobeda", rekao je Udovičić. Kapiten "delfina" je ulogu blagog favorita dodelio rivalu. "Blagi su favoriti možda baš zbog tog ogromnog motiva da osvoje medalju. To im stvara pritisak, ali i daje motiv koji je teško kontrolisati. Mi ćemo da pokušamo da pobedimo, u to ne sumnjajte, ali oni su mislim na papiru u prednosti", rekao je Udovičić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Savić: Odlučiće nijanse!

Izvor: RTS, 29.Jul.2013, 16:54

Meč četvrtfinala svetskog prvenstva u vaterpolu između Srbije i Crne Gore odlučiće nijanse, smatra selektor "delfina" Dejan Savić. Utakmica se igra od 20.15, uz direktan prenos na Radio-televiziji Srbije. Kapiten Srbije Vanja Udovičić istakao je da Crnogorci imaju odličnu reprezentaciju...Selektor...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.