Izvor: HotSport.rs, 04.Avg.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATERPOLO: Vujasinović saopštio spisak za Svetsko prvenstvo

Selektor juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović odredio je danas spisak igrača koji će igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu u Beogradu.
Uradili smo sve što smo želeli. Ostalo je 13 najboljih. Ima izmena i ambicije su velike. Želimo da udjemo u osam najboljih pa da vidimo dokle možemo. Četvrtfinale će biti izuzetno teško. Najveći rivali su SAD, Grčka, Rusija, Španija, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Italija, Hrvatska, Crna Gora, Madjarska, svaka ekipa može do medalje“, rekao je Vujasinović, preneo je Vaterpolo savez Srbije.
Vujasinović je rekao da ne misli da će igračima biti pritisak to što igraju pred svojim navijčima.
Imaće šta da se vidi, mnogo talentovanih igrača. Igramo pred svojom publikom i znajući ove momke mislim da im to neće biti pritisak. Naprotiv, biće to vetar u ledja, kazao je selektor juniora.
Na spisku igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo su: kapiten Radomir Drašović (Sport menadžment), Petar Tomić, Nikola Lukić, Djordje Vučinić, Marko Janković, Filip Radojević, Nikola Radonjić i Milutin Belopavlović iz Partizana, zatim Veljko Tankosić i Nebojša Toholj iz Crvene zvezde.
Tu su još i Dragoslav Filipović iz Vojvodine, Petar Velkić iz Šapca, kao i Ivan Gvozdenović koji je na koledžu u SAD.
Svetsko prvenstvo za juniore održaće se od 5. do 13. avgusta u Beogradu, u plivalištu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“.
The post VATERPOLO: Vujasinović saopštio spisak za Svetsko prvenstvo appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujasinović saopštio spisak za SP u Beogradu

Izvor: B92, 04.Avg.2017

Selektor juniorske reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović odredio je spisak igrača koji će igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu u Beogradu. "Uradili smo sve što smo želeli. Ostalo je 13 najboljih. Ima izmena i ambicije su velike. Želimo da uđemo u osam najboljih pa da vidimo dokle možemo....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.