VATERPOLO: Srbija junački do polufinala!

Izvor: Mondo, 08.Avg.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATERPOLO: Srbija junački do polufinala!

Srpski vaterpolisti pobedili same sebe, a onda i Australiju - 11:8, zahvaljujući seriji od 6:0 u poslednjih 14 minuta.

Bilo je teško, mnogo teže nego što je iko očekivao, ali reprezentacija Srbije se plasirala u polufinale olimpijskog turnira i u petak će se sastati sa boljim iz meča Italija - Mađarska.

Vodili su snažni i drski "kenguri" rezultatom 7:4 na poluvremenu, a posle dva minuta treće deonice i 8:5.

Od tog trenutka je naš drugi golman Gojko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pijetlović "zaključao" mrežu, igra u odbrani celog tima podignuta je na znatno viši nivo, a svakim sledećim golom "delfina" padalo je samopouzdanje protivnika.

Na kraju, rezultatski ubedljivih Srbija - Australija 11:8 (2:3, 2:4, 2:1, 5:0)!

Uskoro opširnije...

(MONDO, foto: Beta/AP - arhiva)
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI: Brutalni finiš Srbije za polufinale!

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2012

Srpski vaterpolisti nastavili su da plivaju ka zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama u Londonu! Izabranici Dejana Udovičića pobedili su Australiju rezultatom 11:8 (2:3, 2:4, 2:1, 5:0) uz dosta, dosta problema, u meču u kome je naš tim gubio tri razlike u tri navrata, ali je zahvaljujući fantastičnoj...

Nastavak na Sportal.rs...

Rukometaši Hrvatske u polufinalu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Avg.2012, 01:25

Hrvatska rukometna reprezantacija plasirala se u polufinale olimpijskog turnira pobjedom nad Tunisom 25-23 (21-11). Hrvatska će se u polufinalu, koje se igra u petak, sastati sa Francuskom, koja je pobijedila Španiju 23-22. U drugom polufinalnom meču sastaju se Švedska, koja je pobijedila Dansku...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.