VATERPOLO (1/4): Srbija - Australija 2:3

Izvor: Mondo, 08.Avg.2012, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATERPOLO (1/4): Srbija - Australija 2:3

Reprezentacija Srbije posle vođstva od 2:0 ipak izgubila prvu četvrtinu četvrtfinalne utakmice sa Australijom.

Prednost našem timu doneo je dvostruki strelac Živko Gocić, Slobodan Soro je pri rezultatu 2:0 odbranio gol sa dva igrača manje, ali smo u nastavku te akcije ipak primili gol za 2:1.

Od tog trenutka su kola krenula nizbrdo, pošto su Mitrović i Filipović promašivali sa igračem više, a "kenguri" izjednačili, pa iz kontre i preokrenuli na 2:3.

(MONDO, foto: Beta/AP - arhiva)
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VATERPOLO (2/4): Srbija - Australija 4:7

Izvor: Mondo, 08.Avg.2012

Reprezentacija Srbije posle vođstva od 2:0 izgubila prvu (2:3), a onda i drugu četvrtinu četvrtfinalne utakmice sa Australijom...Ko je ovo očekivao?..Srbija - Australija 4:7 (2:3, 2:4)!..Moraće naši vaterpolisti da u nastavku meča zaigraju znatno čvršće u odbrani i odlučnije u napadu, gde...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.