Udovičić startovao porazom

Izvor: Dzungla.org, 22.Jul.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić startovao porazom

Na startu vaterpolo turnira na Svetskom prvenstvu u plivanju selekcija Sjedinjenih Američkih Država poražena je od Hrvatske sa 9:7 (1:1, 2:2, 3:1, 3:3), a selektor Dejan Udovičić je sa klupe Amerikanaca upisao svoj prvi poraz na zvaničnom takmičenju. Dosta dugo su se “kockasti” mučili, čak više od prve dve četvrtine. Gubili su sa 3:2, a zatim su napravili seriju od četiri gola, napravili preokret >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << (3:6) i ništa više nisu prepuštali slučaju… Do kraja su bili ubedljivi, iako se američka četa pod vođstvom srpskog trenera nije predavala.
Selekcija Grčke je u prvom kolu napravila iznenađenje i u grupi B savladala reprezentaciju Crne Gore sa 6:4 (0:0, 3:0, 2:1, 1:3). OpširnijeVečernje Novosti
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Grčka

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.