Udovičić: Nemci - najteži rivali

Izvor: B92, 06.Dec.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: "Nemci - najteži rivali"

Vaterpolo reprezentacija Srbije sastaje se u utorak od 20 časova sa selekcijom Nemačke u Magdeburgu u drugom kolu grupe A Svetske lige.

Nemci su u prvom kolu iznenadili selekciju Španije, dok je naš tim bio siguran protiv Makedonije.

"Igramo protiv najtežeg mogućeg protivnika u Evropi. Neugodnog i veoma rasterećenog. Utakmice u Svetskoj ligi su velika lutrija jer to mečevi bez treninga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i prave pripreme za rivala pa su zato iznenađenja moguća", rekao je selektor Dejan Udovičić.

Na Evropskom prvesntvu u Zagrebu, Srbija je ubedljivo pobedila Nemačku rezultatom 17:3.

„U Nemačkoj ćemo imati jedan trening. Nismo želeli ni previše da opterećujemo one koji igraju u inostranstvu tako će nas Živko Gocić dočekati jer je putovao iz Milana dok će Vanja Udovičić danas iz Zagreba odleteti za Berlin. Jedina dobra stvar je što u jeku klupske sezone imamo priliku da budemo zajedno", kaže Udovičić.

Za susret sa Nemačkom Udovičić je pozvao Sora, Avramovića, Gocića, Udovičića, vapenstkog, Duška Pijetlovića, Nikića, Aleksića, Rađena, Filipovića, Prlainovića, Mitrovića i Gojka Pijetlovića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda i ništa drugo

Izvor: Danas, 06.Dec.2010

Mada ih je selektor Dejan Udovičić, umorne od klupskih utakmica, tek u Nemačkoj sve okupio, najbolji vaterpolisti Srbije ne dovode u pitanje svoj trijumf u večerašnjem meču drugog kola A grupe Svetske lige sa „pancerima“, u njihovom Magdeburgu. Računica je prosta - da bi doplivali do finalnog...

Nastavak na Danas...

DELFINI „DAVE“ NEMCE

Izvor: Kurir, 07.Dec.2010, 08:32

Vaterpolo reprezentacija Srbije sastaje se večeras od 20 časova sa selekcijom Nemačke u Magdeburgu u drugom kolu grupe A Svetske lige. Nemci su u prvom kolu iznenadili selekciju Španije, dok je naš tim bio siguran protiv Makedonije...- Igramo protiv najtežeg mogućeg protivnika u Evropi. Neugodnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.