Ponedeljak, 06.12.2010.

13:16

Udovičić: "Nemci - najteži rivali"

Vaterpolo reprezentacija Srbije sastaje se u utorak od 20 časova sa selekcijom Nemačke u Magdeburgu u drugom kolu grupe A Svetske lige.

Izvor: B92

Default images

Nemci su u prvom kolu iznenadili selekciju Španije, dok je naš tim bio siguran protiv Makedonije.

„Igramo protiv najtežeg mogućeg protivnika u Evropi. Neugodnog i veoma rasterećenog. Utakmice u Svetskoj ligi su velika lutrija jer to mečevi bez treninga i prave pripreme za rivala pa su zato iznenađenja moguća“, rekao je selektor Dejan Udovičić.

Na Evropskom prvesntvu u Zagrebu, Srbija je ubedljivo pobedila Nemačku rezultatom 17:3.

„U Nemačkoj ćemo imati jedan trening. Nismo želeli ni previše da opterećujemo one koji igraju u inostranstvu tako će nas Živko Gocić dočekati jer je putovao iz Milana dok će Vanja Udovičić danas iz Zagreba odleteti za Berlin. Jedina dobra stvar je što u jeku klupske sezone imamo priliku da budemo zajedno“, kaže Udovičić.

Za susret sa Nemačkom Udovičić je pozvao Sora, Avramovića, Gocića, Udovičića, vapenstkog, Duška Pijetlovića, Nikića, Aleksića, Rađena, Filipovića, Prlainovića, Mitrovića i Gojka Pijetlovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: