Srbija prejaka i za Nemačku – nova pobeda Delfina na Evropskom prvenstvu

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 19:03

Srbija prejaka i za Nemačku – nova pobeda Delfina na Evropskom prvenstvu

Srpska vaterpolo reprezentacija savladala je Nemačku 14:6 u drugom meču grupe C na Evropskom prvenstvu u Zagrebu i Dubrovniku.

Bial je ovo druga pobeda našeg tima, i najvažnija, jer nam je praktično obezbedila prvu poziciju pred osminu finala i na papiru najlakšeg rivala u nokaut fazi.

Delfini naredni meč, nakon Izraela i Nemačke, igraju protiv Malte.

Najbolji strelci za Srbiju danas bili su Marko Radulović sa četiri gola i Dušan Mandić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojije postigao tri.

Sve najvažnije momente sa plivališta u Zagrebu mogli ste ispratiti putem BLOGa-a na B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČAS PLIVANJA ODRŽAN U ZAGREBU: Srbija rutinirala još jednog rivala!

Izvor: HotSport.rs, 07.Jan.2024

Veliki uspeh naših momaka. Srpska vaterpolo reprezentacija igra protiv Nemačke drugi meč, vrlo verovatno i najvažniji u ovoj fazi, na Evropskom prvenstvu u Zagrebu. Naši momci su protiv rivala rutinski slavili rezultatom 13:6, i tako obezbedili plasman u narednu fazu za dominantom gol-razlikom....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.