Srpski delfini protiv Italijana za peto mesto u Evropi

Izvor: RTS, 26.Jan.2020, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski "delfini" protiv Italijana za peto mesto u Evropi

Vaterpolo reprezentacija Srbije igra protiv selekcije Italije meč za peto mesto na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Prenos je Drugom programu RTS od 16 sati.
Iako su mnogi predviđali finale u kojem će se sastati ove ddve vaterpolo sile, one će se ipak boriti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za peto mesto.

Srbija je posle velike drame i peteraca izgubila u četvrtfinalu od Španije, dok su Italijane iznendili Crnogorci.
"Nije to ništa neobično, ali nama se prvi put dešava da na EP igramo za peto mesto", kaže golman Srbije Gojko Pijetlović. 
Okršaj Srbije i Italije biće duel aktuelnog olimpijskog i do večerašnjeg finala između Mađarske i Španije važećeg evropskog prvaka, a on iako nema takmičarski značaj uvek nosi dozu prestiža.
Utakmica u "Dunav areni" na programu je od 16 sati, uz prenos na RTS 2, strim na RTS Planeti i tekstualni komentar na našem portalu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad šampioni igraju za peto mesto – Srbija ili Italija?

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jan.2020

Vaterpolisti Srbije mečom protiv Italije za peto mesto završavaju Evropsko prvenstvo u Budimpešti. Utakmica u "Dunav areni" na programu je od 16 sati.   Duel aktuelnog olimpijskog i još danas evropskog prvaka protiv svetskog šampiona biće odigran bez velikog značaja, ali sa dozom prestiža.   "Nije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.