Srbija u Pekingu - 12. avgusta

Izvor: B92, 11.Avg.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u Pekingu - 12. avgusta



U utorak 12. avgusta Srbija će na na Olimpijskim igrama u Pekingu imati predstavnike u šest sportova: streljaštvu, muškoj odbojci, tenisu, rvanju, vaterpolu i plivanju. Odbojkaši Srbije od 8,30h igraju sa Brazilom u 2. kolu Grupe B, dok se vaterpolo reprezentacija od 9,20h sastaje sa Hrvatskom.

Srpski teniski dubl >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đoković – Zimonjić igra odloženi meč 1. kola sa češkom kombinacijom Dam – Vizner, dok Janko Tipsarević igra sa Belgijancem Olivijeom Rohusom u 2. kolu singla.

Kompletnu satnicu srpskih sportista trećeg na Olimpijskim igrama u Pekingu pogledajte na našem specijalu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija na OI 12. avgusta

Izvor: Blic, 11.Avg.2008

Srbija će u utorak 12. avgusta na Olimpijskim borilištima u Pekingu imati predstavnike u šest sportova: streljaštvu, muškoj odbojci, tenisu, rvanju, vaterpolu i plivanju.....Satnica učešća srpskih sportista:..Streljaštvo: 03,00 - Damir Mikec (vazdušni pištolj, kvalifikacije)..06,00 - finale...

Nastavak na Blic...

Vaterpolo: Srbija poražena od Hrvatske

Izvor: Blic, 12.Avg.2008, 12:37

Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas od Hrvatske sa 11:8 (3:1, 1:4, 1:5, 3:1) u meču drugog kola Grupe B na Olimpijskim igrama u Pekingu. Najzaslužniji za pobedu Hrvatske bili su Maro Joković i Samir Barić sa po tri pogotka.....Izabranici Dejana Udovičića su u prvom kolu savladali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.