Savić: Ne odustajemo od cilja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Ne odustajemo od cilja

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas je imala prvi od tri dana odmora uoči četvrtfinalnih mečeva na prvenstvu sveta u Kazanju i odrađen je samo jedan lakši trening, a za sutra je planirana utakmica sa Hrvatskom ili Grčkom.

Selektor Dejan Savić je prilikom susreta sa novinarima ponovio da je osnovni cilj u ovoj sezoni ostvaren osvajanjem Svetske lige, što nam je donelo plasman na Olimpijske igre, ali kaže da nikome ne pada na pamet da ovde odustane od borbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za medalje.

Naš cilj je medalja, a konkurencija je takva da svakim odličjem moramo da budemo zadovoljni. Pored na papiru favorizovanih ekipa, u konkurenciju za medalje ulaze još Grčka, Australija, Amerika i Brazil, rekao je Savić.

Iako mnogi veruju da ćemo u četvrtfinalu sigurno igrati protiv SAD, Savić kaže da nije baš siguran da Brazil može unapred da se otpiše.

Crna Gora i Australija neće imati problema da stignu u četvrtfinale, ali će u duelima SAD - Brazil i Italija - Kanada sigurno biti velike borbe, rekao je Savić.

Komentarišući igru našeg tima u prve tri utakmice, selektor kaže da nije zadovoljan zbog velikog broja primljenih golova iz igre, nedovoljno dobre realizacije igrača više i čestih oscilacija.

Andrija Prlainović rekao je da se ekipa dosta potrošila protiv Australije.

Uvek je tako kada igramo sa njima. Sjajni su sportisti i bili su blizu iznenađenja. Moramo da podignemo formu na nivo za medalju i tada ne verujem da ima jačih ekipa od nas, ali to treba da dokažemo u bazenu, kaže Prlainović.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.