SPEKTAKL JE ZAKAZAN: Hrvati bez problema sa Gruzijom, sledi klasik sa Srbijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 16:39

SPEKTAKL JE ZAKAZAN: Hrvati bez problema sa Gruzijom, sledi klasik sa Srbijom

Nije bilo iznenađenja.

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Mađarskoj, oni su bili bolji od Gruzije 13:7 i u borbi za plasman među četiri najbolja tima igraće sa selekcijom Srbije.

Nisu Barakude dozvolile nikakvo iznenađenje, na poluvremenu su stekli prednost od tri gola i do kraja duela su konstantno povećavali prednost i rutinski došli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do trijumfa.

Duel četvrtfinala između Srbije i Hrvatske je zakazan za sredu od 16 časova.

Pobednik ovog meča na boljeg iz susreta Španije i Crne Gore.

Danas su još na programu i mečevi Italija-Australija (pobednik ide na Mađarsku) i Južna Afrika-SAD (bolji ide na Grčku)
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vaterpolisti Hrvatske nadigrali Gruziju i zakazali duel sa Srbijom

Izvor: RTS, 27.Jun.2022

Vaterpolisti Hrvatske nadigrali su Gruziju sa 13:7 u meču osmine finala Svetskog prvenstva u Mađarskoj. Hrvati su tako zakazali duel sa Srbijom u četvrtfinalu. Borba za polufinale na programu je u sredu od 16.00. Prenos je na našem Prvom programu. . Hrvatska je opravdala...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.