Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVIĆ NEZADOVOLJAN: Bili smo katastrofalni sa igračem više

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić pohvalio je publiku u Banjaluci i poručio da njegovi igrači imaju na čemu da rade.

Ono što je najviše razočaralo selektora ‘delfina’ u meču Svetske lige protiv Crne Gore bila je realizacija napada sa igračem više. U tom segmentu Srbija je bila uspešna samo jednom iz čak 13 takvih situacija.
– Naš igrač više je bio katastrofa. Za publiku je bila odlična utakmica. Tako smo i najavili. Moglo je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da bude i drugačije ali rezultat nije bitan toliko. Imamo na čemu da radimo – rekao je Savić.
NEIZVESNOST U BANJALUCI: Srbija poražena od Crne Gore posle peteraca
Selektor Crne Gore Vladimir Gojković, sa druge strane, bio je zadovoljan ostvarenom pobedom na vrućem terenu.
– Dobar rezultat za nas, remi i pobeda na terenu Srbije. Čestitam ekipi na pobedi jer su u meč ušli na pravi način – izjavio je Gojković.
The post SAVIĆ NEZADOVOLJAN: Bili smo katastrofalni sa igračem više appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Savić o sjajnoj publici i lošoj igri

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2016, 08:30

 – Naš igrač više je bio katastrofa. Za publiku je bila odlična utakmica. Tako smo i najavili. Moglo je da bude i drugačije ali rezultat nije bitan toliko. Imamo na čemu da radimo, rekao je Savić posle utakmice sa Crnom Gorom. . The post Savić o sjajnoj publici i lošoj igri appeared first...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.