Ranđelović: Meč sa domaćinom priprema za Grke

Izvor: Večernje novosti, 16.Jul.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranđelović: Meč sa domaćinom priprema za Grke

Vaterpolo reprezentativac Srbije Sava Ranđelović rekao je danas da će utakmica protiv Južne Koreje biti priprema za onu narednu na Svetskom prvenstvu, protiv Grčke Vaterpolo reprezentativac Srbije Sava Ranđelović rekao je danas da će utakmica protiv Južne Koreje biti priprema za onu narednu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Svetskom prvenstvu, protiv Grčke."Utakmica je važna zbog Grčke. Iako je rival slabiji, ne sme da bude opuštanja, ne zbog rezultata koji nije u pitanju već zbog atmosfere i tenzije koja je prikazana u duelu sa Crnom Gorom", rekao je Sava Ranđelović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.Srbija je u prvom kolu Grupe A Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji igrala nerešeno s Crnom Gorom, a sutra je očekuje meč drugog kola protiv domaće selekcije.Taj meč biće i prvi dve reprezentacije."Utakmicu ćemo naravno da pobedimo, ali je važan utisak", kratko je rekao vaterpolista Dušan Mandić.Utakmica Srbija - Južna Koreja na programu je sutra od 13.30 po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RANĐELOVIĆ PRED MEČ SA JUŽNOM KOREJOM: Ovaj meč sa domaćinom je priprema za Grčku!

Izvor: Kurir, 16.Jul.2019

Vaterpolo reprezentativac Srbije Sava Randjelović rekao je danas da će utakmica protiv Južne Koreje biti priprema za onu narednu na Svetskom prvenstvu, protiv Grčke.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.