Ranđelović: Konačna pozicija nije nevažna, ovaj tim ima perspektivu

Izvor: B92, 24.Jul.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranđelović: Konačna pozicija nije nevažna, ovaj tim ima perspektivu

Vaterpolo reprezentativac Srbije Sava Ranđelović rekao je da nije nevažno koju će poziciju ekipa osvojiti na Svetskom prvenstvu.

Ranđelović je dodao da nacionalni tim želi da popravi utisak i uspešno završi šampionat.

"Najvažniji je naš prilaz utakmici. Protiv Španije nije bio dobar. Nije nevažno koja će nam pozicija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pripasti na kraju. Ovaj tim ima perspektivu i najvažnije je da stičemo iskustvo", rekao je Ranđelović, prenosi VSS.

Ostale su još dve utakmice za vaterpoliste Srbije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, utakmice u kojima će pokušati da izbore što bolji plasman u konkurenciji od 5. do 8. mesta.

U četvrtak ujutru od 7h po srednjeevropskom vremenu, izabranici Dejana Savića igraće protiv Nemačke.

"Nemci su odličan tim, pretili su Hrvatima do kraja utakmice. Neće biti lako, ali želimo da popravimo utisak i uspešno završimo šampionat", rekao je Ranđelović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski ''Delfini'' sutra imaju još jedan težak ispit

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019

Vaterpolo reprezentativac Srbije Sava Ranđelović rekao je danas da nije nevažno koju će poziciju ekipa osvojiti na Svetskom prvenstvu i dodao da nacionalni tim želi da popravi utisak i uspešno završi šampionat...Ostale su još dve utakmice za vaterpoliste Srbije na Svetskom prvenstvu u Južnoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.