Radnički istupio iz zajednice ligaša

Izvor: Press, 02.Sep.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički istupio iz zajednice ligaša

Pored toga, predsednik kluba, Uroš Bogdanović, odlučio je da podnese ostavku na mesto u koordinacionom odboru Vaterpolo saveza Srbije (VSS).

Kao konkretne razloge za nezadovoljstvo Radnički je naveo to što Zajednica ništa nije uradila u cilju unapređenje ambijenta kvalitetnijeg takmičenja i regularnosti takmičenja. Takođe, prema mišljenju Kragujevčana, Zajednica nije unapredila živo i funkcionisanje klubova.

Izostala je, navodno, i obuka sudija, klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za rad sa mladima, trenera i klubova na temu samofinansiranja i olakšanja u finansiranju i funkcionisanju. Kao poslednju zamerku, Radnički je naveo i to što Zajednica nije uradila ništa na medijskoj afirmaciji vaterpola i samog takmičenja, a nije se izborila ni u borbi za prava TV prenosa.

Kragujevčani su saopštili i da nisu zadovoljni radom Koordinacionog odbor VSS.

"Ništa od navedenih stvari koje su smatramo osnovni faktori uspešnog funkcionisanja klubova nije bila tema i predmet rada zajednice ligaša koja je očigledno bila politički-interesno formirana sa samo jedinim ciljem da se smeni dotadašnji predsednik VSS Velibor Sovrović", navodi se u saopštenju Radničkog.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.