Pomilovan! Nikola Rađen ponovo može da igra vaterpolo

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomilovan! Nikola Rađen ponovo može da igra vaterpolo

Ova odluka je konačna i na nju niko nema pravo žalbe

Nikola Rađen uskoro će ponovo zaigrati vaterpolo! Arbitražni sud u Lozani, danas je doneo odluku kojom je srpskom asu kazna smanjena sa četiri na dve godine.

“Arbitražni sud je nakon žalbe Nikole Rađena na odluku Svetske plivačke federacije (FINA), promenio prvostepenu presudu. , pa je sasvim izvesno da ćemo posle dve godine, ponovo gledati našeg asa u bazenima“, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << PR agencije WIND koja zastupa Rađenja.

Tu se dodaje i da bi srpski vaterpolista mogao da zaigra od 17. februara sledeće godine.

Rađen je bio pozitivan na kokain na kontroli posle duela Srbije i Španije u Madridu 17. februara, kao i 14. aprila u Kruševcu protiv Rusije. FINA ga je kaznila sa četiri godine suspenzije, posle čega je on podneo žalbu sudu u Lozani,

Rađen je za Srbiju odigrao 180 mečeva. Osvojio je Svetsko prvenstvo, dva Evropska šampionata, pet titula u Svetskoj ligi, kao i dve olimpijske bronze. Bio je prvak Evrope sa Partizanom i Crvenom zvezdom.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.