Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNE VESTI: Rađenu prepolovljena kazna!

Sportski arbitražni sud u Lozani presudio – Rađen može nazad u bazen!

Nikola Rađen, jedan od najboljih vaterpolista Srbije, moći će ponovo da zaigra takmičarski vaterpolo, nakon što je Sportski arbitražni sud doneo odluku da Rađenu prepolovi, stoji u saopštenju agencije “WindSport”, koje prenosimo u celosti i bez izmena:
“Sportski arbitražni sud u Lozani danas je doneo odluku kojom se preinačuje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kazna sprpskom vaterpolisti.
Arbitražni sud je nakon žalbe Nikole Rađena na odluku Svetske plivačke federacije (FINA), promenio prvostepenu presudu. Ova odluka je konačna i na nju niko nema pravo žalbe, pa je sasvim izvesno da ćemo posle dve godine, ponovo gledati našeg asa u bazenima.”
Podsećamo, Rađen je suspendovan nakon što je bio pozitivan na kokain.
VATERPOLO: Srbija razvalila Kinu
The post SJAJNE VESTI: Rađenu prepolovljena kazna! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pomilovan! Nikola Rađen ponovo može da igra vaterpolo

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016

Ova odluka je konačna i na nju niko nema pravo žalbe..Nikola Rađen uskoro će ponovo zaigrati vaterpolo! Arbitražni sud u Lozani, danas je doneo odluku kojom je srpskom asu kazna smanjena sa četiri na dve godine...“Arbitražni sud je nakon žalbe Nikole Rađena na odluku Svetske plivačke federacije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.