Početak obećava London

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2011, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početak obećava London

U prvom planu konferencije za medije u sali Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije trebalo je da budu očekivanja srpskih vaterpolista pred Svetsku ligu u Firenci (21 – 27 juni). Ali isti tretman ako ne i veći u odgovorima predsednika Velibora Sovrovića, selektora Dejana Udovičića i igrača Slobodana Sora, Živka Gocića i Andrije Prlainovića imao je i sam Zavod kojeg je predstavljao direktor Jasminko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pozdberac.
Činjenica da su članovi vaterpolo porodice komunikaciju sa medijima počinjali sa hvalospevima za uslove koje su imali na bazenu i drugim objektima u Košutnjaku dovoljno govori.
- Dobili smo  domaćina za duže vreme – rekao je Velibor Sovrović predsednik VSS.
- Pričali smo o sjajnom Košutnjaku i da ne preteramo. Mi tražimo malo, ali smo ovoga puta dobili mnogo – stav je Dejana Udovičića.
- Osećam se kao da nisam u  Srbiji već da sam u jednom od najlepših sportskih centara u inostranstvu - dodao je Slobodan Soro.
- Osećamo veliku zahvalnost prema Zavodu. Ovde se osećamo uvek prijatno a  sada smo imali vrhunske uslove za rad . Svaka čast i direktoru Pozdercu i svim zaposlenim u ovoj ustanovi – zajednički je komentar Prlainovića i Gocića.
Jasno je da je dolazak u Košutnjak bio pun pogodak i da je sada stvorena baza za rad u narednom periodu. SovrovićPozderac će pokušati da u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i gradom Beogradom obezbede i balon kako bi bazen bio na raspolaganju reprezentativnim selekcijama tokom čitave godine.
- Lepo je sve ovo da se čuje, znači da smo na pravom putu. Za nas je privilegija da su tu svetski prvaci i kada su oni zadovoljni onda komentar nije potreban. Nacionalni trening centar zaista poseduje sve kapacitete za vrhunske pripreme, ne samo vaterpolista, tako da je ovo početak duge i uspešne saradnje – bio je odgovor Jasminka Pozderca.
Naravno govorilo se i Firenci. Reprezentacija u jedan od najlepših gradova Italije putuje u ponedeljak preko Rima i već dan kasnije u 17.30  igra sa Kinom. U našoj grupi su još Italija i SAD. U drugoj su: Hrvatska, Crna Gora, Australija i Kanada.
- Vodimo 16 igrača, na licu mesta ćemo da odlučimo ko će biti na tribinama. Zna se da možemo da prijavimo 15 imena. Izuzetno sam zadovoljan urađenim, prisutna je ozbiljnost, svest momaka da možda i pre vremena uđemo u željeni ritam. Oni shvataju situaciju i spremni su da daju maksimum u svakom trenutku – rekao je selektor Udovičić.
SASTAV ZA FIRENCU
Igrači:
Slobodan Soro, Marko Avramović, Živko Gocić, Vanja Udovičić, Milan Aleksić, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Boris Vapenski, Nikola Rađen, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Miloš Ćuk i Marko Petković.
Selektor: Dejan Udovičić, treneri: Dejan Stanojević i Vladimir Pavlović, lekar dr Nebojša Jeremić, fizioterapeut Goran Golubović, tim menadžer Marko Stefanović.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Sportski raj na Košutnjaku

Izvor: S media, 17.Jun.2011, 17:39

Počela sezona kupanja na otvorenim bazenima “Košutnjak”. Direktor Republičkog zavoda za sport Jasminko Pozderac za S media portal najavljuje i ove godine besplatne sadržaje za sve osnovce i srednjoškolce. ..Republički zavod za sport, sa svojim brojnim objektima i kompleksom bazena, smeštenim...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.