Počele pripreme za Međunarodni vaterpolo turnir u Boru

Izvor: Bor030.net, 08.Jun.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele pripreme za Međunarodni vaterpolo turnir u Boru

Organizacioni odbor Međunarodnog vaterpolo turnira osam reprezentacija, koji će se održati u Boru od 13. do 17. jula, je zasedao danas. Na sastanku su definisani zadaci i podeljene obaveze oko organizacije turnira.

Pripreme počinju već sutra. Biće postavljeno dodatnih 156 montažnih sedišta, a ovo je takođe i prilika da se urede svlačionice i tribine Sportskog centra, ali i da se dobije elektronski semafor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << koji će doneti ljudi iz Vaterpolo saveza Srbije, i ostaviti Boru u trajnom vlasništvu.

Utakmice će biti igrane u sesijama, i to dve utakmice po sesiji.

Inače, cene ulaznica biće prihvatljive svima i verovatno će iznositi 200-300 dinara po sesiji, sa tim da će za finalnu utakmicu biti formirana posebna cena, dok će vip tribina koštati 500 dinara.

Cilj je i da se borskoj deci približi vaterpolo, najtrofejniji sport u Srbiji, pa će za njih ulaz biti besplatan.

Ovaj Međunarodni vaterpolo turnir biće humanitarnog karaktera, pa će sav prihod od prodaje karata biti doniran Dečijoj klinici u Tiršovoj.

U planu je i da se organizuje sedmodnevna škola vaterpola pre turnira koju će voditi treneri ženske i muške reprezentacije Srbije.

Za posetioce koje žele da trenutke najvećeg spektakla u Boru podele sa svetom biće pušten i besplatan wi-fi.

 “Želja nam je da u najlepšem mogućem svetlu prezentujemo grad Bor gostima iz Brazila, Japana, Francuske, Španije, Italije, Grčke i Crne Gore i pokažemo da jedan ovakav turnir možemo da organizujemo na svetskom nivou”, rekao je Blagoje Spaskovski, član Organizacionog odbora.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.