Pobede Rusije, Holandije i Mađarske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Rusije, Holandije i Mađarske

Ženska vaterpolo reprezentacije Rusije pobedila je danas selekciju Grčke sa 16:6 u utakmici trećeg kola Grupe A Evropskog prvenstva u Beogradu.

Ruskinjama je to treća pobeda na šampionatu Evrope, druge su na tabeli sa devet bodova, dok je Grčka upisala drugi poraz i nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se na četvrtoj poziciji sa tri boda.

Treću pobedu u Grupi A danas je zabeležila i reprezentacija Holandije, koja je sa ubedljivih 28:2 savladala Portugal. Holandija je prva na tabeli sa devet bodova, dok je Portugal peti, bez bodova.

Još jedan ubedljiv trijumf upisala je i ženska vaterpolo reprezentacija Mađarske, koja je sa 27:1 pobedila Tursku. Vaterpolistkinje Mađarske su treće na tabeli Grupe A sa šest bodova, dok je Turska poslednja i, isto kao i Portugal, do sada nije osvojila niti jedan bod.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.