PAŠĆE I GRCI!

Izvor: Press, 11.Maj.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŠĆE I GRCI!

Vaterpolo reprezentacija Srbije večeras na Banjici protiv Grčke overava plasman na finalni turnir Svetske lige. Selektor Udovičić ima priliku da oproba mlađe snage
Vaterpolisti Srbije dočekuju večeras (18.30) na Banjici selekciju Grčke u meču poslednjeg, 5. kola kvalifikacija Svetske lige. Zlatni „delfini" će pobedom definitivno obezbediti učešće na finalnom turniru u Podgorici (16-21. jun), a Grcima treba da naprave...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VATERPOLO: Na SP u Rim po medalju

Izvor: Mondo, 11.Maj.2009

Poslednju utakmicu u prvoj fazi Svetske lige vaterpolo selekcija Srbije igra u sredu od 18.30 na Banjici protiv Grka. Cilj na SP u Rimu - jedna medalja.

Nastavak na Mondo...

Srbija danas sa Grcima

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2009, 14:37

Završnica kvalifikacija u Svetskoj ligi. Srbiju samo čudo može da spreči da osvoji prvo mesto u grupi "A". Protivnik Grci, meč se igra danas od 18:30 na Banjici. Finalni turnir Svetske lige u junu, u Crnoj Gori.

Nastavak na Sportske.net...

Srbija lako sa Grcima

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2009

Laka i ubedljiva pobeda vaterpolista Srbije protiv Grčke 11:7 (3:0, 4:2, 2:2, 2:3). Naša reprezentacija je još ranije obezbedila plasman na završnicu Svetske lige u Podgorici.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.