Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 21:07

Nova vaterpolo bomba: Vlahopulos stiže u Novi Beograd

Srpski klub dobio bitku sa Olimpijakosom

Još jedan vaterpolo zemljotres sa Novog Beograda! U istom danu kada je stigla najava da će srpski klub probati da dovede ovog leta Aleksandra Ivovića, Dušana Mandića i Nikolu Jakšića, stigla je još jedna „bomba“ i to iz Grčke.

Kako javlja Sport24, grčki reprezentativac Angelos Vlahopulos, koji je trenutno član >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << italijanske Breše, već se dogovorio sa Novim Beogradom da od naredne sezone bude njegov igrač!

Koliko je ovo jak vaterpolo transfer govori i podatak koji su objavili Grci da je Vlahopulos izabrao Novi Beograd iako je imao na stolu i ponudu Olimpijakosa, kluba za koji je igrao od 2013. do 2016. godine.

Nakon toga je grčki as nosio kapicu italijanskog Posilipa, pa tri godine mađarskog Egera, dok je ove sezone u Breši.

Novi Beograd je već doveo Duška Pijetlovića i Radomira Drašovića, a ako ostvari sve što je naumio, napašće i evropsku titulu. Nije uopšte nerealan cilj, ako se zna da je Beograd domaćin finalnog turnira Lige šampiona i 2022. i 2023. godine.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Zemljotres

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.