Izvor: Scandal.rs, 31.Jul.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rađen sa vrhunskim timom “Wind sporta” treći put izdominirao

Nikola Rađen uspešno je zatvorio treću sezonu kampa vodenih sportova “Number One” u Pančevu, koji obuhvata tri sporta – plivanje, sinhrono plivanje i vaterpolo. Proslavljeni vaterpolosta u ponedeljak veče okupio je vrhunske trenere i svetske šampione na gradskom bazenu, gde je sa decom iz celog sveta organizovao druženje i završnu utakmicu. Pored njega i trenera The post Nikola Rađen sa vrhunskim timom “Wind sporta” treći put izdominirao appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

RAĐEN POSLAO SNAŽNU PORUKU: Cilj nam je da deca postanu šampion!

Izvor: Svet, 31.Jul.2019

Nikola Rađen uspešno je zatvorio treću sezonu kampa vodenih sportova “Number One” u Pančevu, koji obuhvata tri sporta – plivanje, sinhrono plivanje i vaterpolo.. . Proslavljeni vaterpolosta u ponedeljak veče okupio je vrhunske trenere i svetske šampione na gradskom bazenu, gde je sa decom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.