Nikola Rađen i vaterpolisti Tašmajdana posetili Štrpce

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 00:52

Nikola Rađen i vaterpolisti Tašmajdana posetili Štrpce

Seniorska ekipa Vaterpolo akademije Tašmajdan, zajedno sa trenerom Nikolom Rađenom, posetila je opštinu Štrpce.

Opština se nalazi na krajnjem jugu Srbije, na granici sa Severnom Makedonijom, saopšteno je iz kluba.

U saopštenju se navodi da je predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić poželeo dobrodošlicu svim članovima Rađenove ekipe.

"Neka ovakvi događaji postanu tradicija i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da do Beograda konačno, od nas sa Kosova, stignu i neke lepe vesti", rekao je Jevtić.

Jevtić je zamolio mlade vaterpoliste, buduće nade, da svojim prijateljima, porodici i poznanicima prenesu svoje utiske kako bi i oni sledeći put došli da posete opštinu Štrpce i predivne kulturno-istorijske znamenitosti Kosova i Metohije.

Ekipa VAT praznične dane provodi radno na pripremama za drugi deo takmičarske sezone u Skoplju.

"Mi smo se odlučili da smeštaj svojim igračima, koji su se odlučili da dođu, potražimo baš kod vas! Nije nam teško da svakodnevno putujemo na pripremne treninge, jer smo oduševljeni gostoprimstvom koje ste nam ponudili, hranom i lepotama Šar-planine", rekao je Rađen.

Rađen je kazao da je ovo prva poseta VAT-a Kosovu i Metohiji, ali da je siguran da to neće biti poslednja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAĐEN I EKIPA VAT U POSETI ŠTRPCU

Izvor: Kurir, 05.Jan.2024

Seniorska ekipa Vaterpolo akademije Tašmajdan, zajedno sa trenerm Nikolom Rađen, posetila je danas opštinu Štrpce, koja se nalazi na krajnjem jugu Srbije, na granici sa Severnom Makedonijom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.