Mladi vaterpolisti osvojili bronzanu medalju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2009, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi vaterpolisti osvojili bronzanu medalju

HANJA - Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je danas bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Grčkoj, pošto je savladala selekciju Italije sa 11:5.

U finalu je Hrvatska pobedila Crnu Goru sa 10:4.

Evropsko prvenstvo održano je u gradu Hanja na Kritu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija osvojila bronzanu medalju

Izvor: RTS, 27.Sep.2009

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Grčkoj, pošto je savladala selekciju Italije sa 11:5. ..U finalu je Hrvatska pobedila Crnu Goru sa 10:4...Evropsko prvenstvo održano je u gradu Hanja na Kritu.

Nastavak na RTS...

Mladi vaterpolisti osvojili bronzu na EP

Izvor: Blic, 27.Sep.2009

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, koje je održano u gradu Hanja u Grčkoj...Mladi "delfini" su nastavili niz uspeha naših vaterpolista ubedljivom pobedom nad Italijom u meču za treće mesto - 11:5 (4:1, 2:2, 3:1, 2:1)...Zlato je osvojila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.