Kapiten Srbije: Igrali smo katastrofalno

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 10:24

Kapiten Srbije: Igrali smo katastrofalno

Nikola Jakšić, kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, ocenio je kao katastrofalno izdanje "delfina" na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Naš tim jeste obezbedio mesto na Olimpijskim igrama, ali je eliminisan u četvrtfinalu i to još jednom protiv Hrvatske (15:13).

Prema Jakšićevom mišljenju, njegov tim nije ni zaslužio da prođe u polufinale.

"Igrali smo katastrofa. Nismo zaslužili da pobedimo. Očigledno imamo neki problem, jer se desi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ogroman pad u tim eliminacionim utakmicama. Stvarno ne znam u čemu je problem. Čestitam reprezentativcima Hrvatske i želim im puno sreće u nastavku takmičenja", rekao je Jakšić.

Objasnio je i šta je presudilo.

"Ključ poraza je u našoj odbrani jer sa igračem manje nismo poštvali zadatke koje smo dogovorili. Imali su neverovatan učinak na igraču više. Sa ovakvom igrom ne može da se pobedi u četvrtfinalu", dodao je Jakšić.

Dušan Mandić je isključen u finišu susreta zbog nesportskog faula.

"Mandino isključenje je bilo šlag na tortu. Utakmica je svakako izgubljena ranije, to ništa nije promenilo", zaključio je Jakšić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.