Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 14.02.2024.

08:23

Kapiten Srbije: Igrali smo katastrofalno

Nikola Jakšić, kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, ocenio je kao katastrofalno izdanje "delfina" na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Izvor:

Autor:

Kapiten Srbije: Igrali smo katastrofalno
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Naš tim jeste obezbedio mesto na Olimpijskim igrama, ali je eliminisan u četvrtfinalu i to još jednom protiv Hrvatske (15:13).

Prema Jakšićevom mišljenju, njegov tim nije ni zaslužio da prođe u polufinale.

"Igrali smo katastrofa. Nismo zaslužili da pobedimo. Očigledno imamo neki problem, jer se desi ogroman pad u tim eliminacionim utakmicama. Stvarno ne znam u čemu je problem. Čestitam reprezentativcima Hrvatske i želim im puno sreće u nastavku takmičenja", rekao je Jakšić.

Objasnio je i šta je presudilo.

"Ključ poraza je u našoj odbrani jer sa igračem manje nismo poštvali zadatke koje smo dogovorili. Imali su neverovatan učinak na igraču više. Sa ovakvom igrom ne može da se pobedi u četvrtfinalu", dodao je Jakšić.

Dušan Mandić je isključen u finišu susreta zbog nesportskog faula.

"Mandino isključenje je bilo šlag na tortu. Utakmica je svakako izgubljena ranije, to ništa nije promenilo", zaključio je Jakšić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve