Kanađani potopili Mađare, Hrvatska ubedljiva protiv Kazahstana

Izvor: RTS, 18.Jun.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanađani potopili Mađare, Hrvatska ubedljiva protiv Kazahstana

Odigrani su prvi mečevi na završnom turniru Svetske lige u vaterpolu koje se održava na beogradskom Tašmajdanu. Za iznenađenje se pobrinula Kanada, koja je savladala Mađarsku sa 10:9. u drugom meču Hrvatskala je savladala Kazahstan sa 20:4. U trećem meču dana Španija je nadigrala Japan sa 18:10.
Veliko iznenađenje na startu turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Tašmajdanu u Grupi A. Jedan od favorita, bar je važio pre početka, Mađarska je izgubila od Kanade sa 10:9 (3:1, 2:3, 4:3, 1:2). U drugom meču ove grupe sastaju se Španija i Japan. Kanada je tako ostvartila istorijsku prvu pobedu protiv Mađarske.

U drugom kolu Kanada igra protiv Japana. Meč je na programu u sredu od 15.00 časova. Mađarska se od 16.45 sastaje sa Španijom.

U prvom meču Grupe B nije bilo iznenađenja. Hrvatska je ubedljivo savladala Kazahstan sa 20:4 (5:2, 6:0, 3:0, 6:2) i opravdala ulogu favorita. U drugom kolu u sredu Srbija dočekuje Hrvatsku od 21.00, dok Kazahstan igra protiv Australije od 19.15.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španci lagano sa Japancima

Izvor: Mondo, 18.Jun.2019

Drugi meč u Grupi A prošao je bez iznenađenja...Vaterpolo svet ostao je u čudu posle senzacionalne pobede Kanade nad Mađarskom 10:9... U takvoj atmosferi dočekan je i drugi duel Grupe A Svetske lige, između Španije i Japana. "Samuraji" su na Olimpijskim igrama u Riju namučili "delfine" na putu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.