Počinje Završni turnir Svetske lige, Srbija na startu protiv Australije

Izvor: RTS, 18.Jun.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Završni turnir Svetske lige, Srbija na startu protiv Australije

Beograd je domaćin Završnog turnira Svetske lige za 2019. godinu. Selekcija Srbije takmiči se u Grupi B, a pri meč na turniru igra protiv selekcije Australije (21.00). Kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Vaterpolo selekcija Srbije počinje nastup na Završnom turniru Svtske lige, a protivnik u prvom kolu Grupe B je ekipa Australije.

U sredu je na programu veliki derbi, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će se sastati Srbija i Hrvatska, dok će u četvrtak protivnik izabranicima Dejana Savića biti Kazahstan. I ti mečevi na programu su od 21 sat.
U Grupi A takmiče se Mađarska, Japan, Kanada i Španija.
Sve utakmice igraju se na plivalištu na Tašmajdanu, a pobednik će ostvariti olimpijsku vizu za Tokio 2020. godine. Takođe, prvi put u istoriji vaterpola koristiće se VAR tehnologija.
Kretanje rezultata sa mečeva reprezentacije Srbije možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela Svetska liga u Beogradu, Hrvati ubedljivi

Izvor: Mondo, 18.Jun.2019

Završni turnir Svetske lige počeo je danas u Beogradu. Hrvatska, protivnik Srbije u grupi, bila je ubedljiva protiv Kazahstana...Foto: MN Press..Vaterpolisti Hrvatske deklasirali su Kazahstan 20:4 (5:2, 6:0, 3:0, 6:2) u 1. kolu takmičenja po grupama Svetske lige, čiji je domaćin Beograd...Pobednik...

Nastavak na Mondo...

DELFINI POBEDOM POČELI BORBU ZA OLIMPIJSKU VIZU: Gromovi pucali sa neba, pa iz bazena! Srpski vaterpolisti posle nevremena razbili Australiju na Tašu

Izvor: Kurir, 18.Jun.2019

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Australiju 12:8 (4:5, 3:0, 4:3, 1:0) u meču prvog kola Grupe A finalnog turnira Svetske lige na bazenu SC "Tašmajdan" u Beogradu.

Nastavak na Kurir...

Delfini u derbiju sa Hrvatskom na Tašu

Izvor: RTS, 19.Jun.2019, 09:49

Vaterpolisti Srbije sastaju se sa selekcijom Hrvatske u drugom meču na završnom turniru Svetske lige koji se igra na beogradskom Tašmajdanu. Utakmica počinje u 21 čas a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.