KLADIONIČARSKI DAN (ponedeljak): Odbojkašice igraju za Srbiju

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLADIONIČARSKI DAN (ponedeljak): Odbojkašice igraju za Srbiju

Budite danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi...

Odbokašice su pošetno pomučile, ali ipak vode sa 1:0 u setovima - 29:27!

ODBOJKA - Počeo je duel Srbija i Portorika u dugom kolu Olimpijskih igara. Idemo devojke!

PLIVANJE: Mlada srpska plivačica Katarina Simonović bila je prva u svojoj kvalifikacionoj grupi na 200 metara slobodno sa vremenom 2.00.06. Ipak, to nije bilo dovoljno dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se plasira u polufinale. Na kraju je završila kao 30.

VESLANJE: Miloš Vasić i Nenad Beđik plasirali su se u polufinale. Oni su u uzbudljivoj trci u repesažu osvojili drugo mesto iza Holanđana Brasa i Stenmana, pa će se boriti za plasman u finale. U polufinalu ćemo gledati i Marka Marjanovića i Andriju Šljukića koji su takođe u repesažu izborili plasman u polufinale. Oni su kroz cilj prošli kao trećeplasirani, iza posada Velike Britanije i Bugarske

STRELJAŠTVO: Srpski reprezentativci Milutin Stefanović i Milenko Sebić nisu uspeli da se plasiraju u finale u disciplini važdušna puška na 10 metara na Olimpijskim igrama u Riju.

VATERPOLO: Drugi remi Delfina na Olimpijskim igrama u Brazilu. Posle meča sa Mađarima (13:13), nerešeno je bilo i protiv Grčke (9:9), pa su naši vaterpolisti osvojili drugi bod na ovom turniru. Kako su izabranici Dejana Savića loše odigrali prvo poluvreme, moraju da budu zadovoljni konačnim ishodom.

Za utehu im je što četiri najbolja tima iz naše grupe idu dalje, ali će morati da zabeleže pobede u nastavku takmičenja kako bi se borili za zlato koje su postavili kao cilj pre početka Igara.

LUDI TIKET, ponedeljak, 643.418 dinara: Čekao je golove u oba poluvremena i dočekao

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 1.886.398 dinara: Plzenj mu je ostavio gorak ukus

MLB Liga: Rezultate sa sinoćnih mečeva američke bejzbol lige, kao i današnju ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDE.

BET INFO: Kao i svakog dana, preporučujemo vam da obratite pažnju na NAJAVU DANA, obrađenu iz našeg ugla. Onda nam napišite koje su vaše sigurice, šta bi moglo da se proba, a šta da izbegne.

Poštovani čitaoci MOZZART Sporta, dobro jutro. Dobro došli u naš svakodnevni blog posvećen svim ljubiteljima sportskog klađenja u kome ćemo vas pravovremeno informisati o svim značajnijim događajima koji slede, ali i koji su završeni. Ostanite uz nas i pored najnovijih vesti iz sveta sporta čitajte predloge, bet analize i ostale kladioničarske sadržaje.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.