LUDI TIKET, ponedeljak, 643.418 dinara: Čekao je golove u oba poluvremena... I dočekao

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, ponedeljak, 643.418 dinara: Čekao je golove u oba poluvremena... I dočekao

Predosetio je goleadu širom Evrope

Tiket je odigran putem našeg sajta www mozzartbet.com a ovaj igrač odabrao je jednu igru i 12 parova. Sve je prošlo.

Odigrao je kmb 1+I&1+II (u prvom i u drugom poluvremenu biće postignut po jedan ili više golova). A golovi u oba dela igre padali su u Škotskoj, Švajcarskoj, Belgiji, Holandiji, Danskoj, Austriji, Srbiji i Portugaliji, kao i na nekoliko prijateljskih mečeva.

Na uplaćenih 2.000 dinara i ukupnim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koeficijentom 201 naš igrač zaradio je 643.418 dinara, a u ovu sumu uračunat je MOZZART bonus koji je na dvanaest odigranih parova bez igre konačan ishod dobitak povećao za 60 odsto, odnosno za 241.281 dinara.

Čestitamo!

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLADIONIČARSKI DAN (ponedeljak): Odbojkašice igraju za Srbiju

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2016

Budite danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi....Odbokašice su pošetno pomučile, ali ipak vode sa 1:0 u setovima - 29:27!..ODBOJKA - Počeo je duel Srbija i Portorika u dugom kolu Olimpijskih igara. Idemo devojke!..PLIVANJE: Mlada srpska...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.