Jelenić pristao, uskoro vodi Vaterpolo savez

Izvor: Mondo, 16.Apr.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenić pristao, uskoro vodi Vaterpolo savez

Izbori u VSS sledeće nedelje biće formalnost.

Foto: MN Press

Posle Milorada Krivokapića - Viktor Jelenić.

Predsednik BVK Crvena zvezda i nekadašnji reprezentativac postaće novi predsednik Vaterpolo saveza, jer će biti jedini kandidat na izborima zakazanim za utorak, 24. april.

Jelenić (47) ovog ponedeljka je zvanično prihvatio kandidaturu i uz svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saglasnost ostavio plan i program rada za naredni period, uz obrazloženje da će detaljnije govoriti na samoj sednici Skupštine 24. aprila u Beogradu.

Predlog za Jelenićevu kandidaturu podnela je Crvena zvezda, a podržalo ga je ukupno 28 klubova. Njegov prethodnik, Milorad Krivokapić, bio je na čelu Saveza četiri godine.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.