Jelenić: Plaše nas se je smo mnogo jaki

Izvor: TV Arena Sport, 08.Feb.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenić: Plaše nas se je smo mnogo jaki

Vaterpolo klub Crvena zvezda izbačen je iz Regionalne Triglav lige i neće imati pravo nastupa do kraja tekuće sezone.

VK Crvena zvezda angažovao je sedmoricu novih igrača između prvog i drugog dela sezone, s tim što je trojici zabranjen nastup u Regionalnoj ligi zbog toga što su u kapicama drugog kluba nastupili u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Uprkos tome Crvena zvezda je prethodne dve utakmice u regionalnoj Triglav ligi odigrala sa svim >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << pojačanjima zbog čega joj je u dva navrata oduzeto po 6 bodova i izrečena novčana kazna, da bi potom usledila i najteža moguća sankcija.

Posle svega, prvi čovek Crvene zvezde Viktor Jelenić sumnja da bi razlog ovakvom kažnjavanju njegovog kluba mogao da bude i mogući ''strah'' Hrvata od pojačane Zvezde.

''Nuđen nam je čak i kompromis, da nam vrate bodove, ali da sklonimo trojicu igrača za meč s Primorjem. Pitam ih, kako mogu da nam ih odobre za meč sa Radničkim i Vojvodinom, ali nam ne daju da igraju protiv hrvatskih klubova?  Mogu samo da pretpostavim da nas se plaše jer smo sa pojačanjima postali mnogo jaki'', objašnjava Jelenić.

Sada kada je Crvena zvezda diskvalifikovana, postavlja se pitanje da li će i preostali naši klubovi nastaviti takmičenje u ovom takmičenju.

Odaberite svog operatera i prijavite se na Arena Sport paket

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Crvena Zvezda

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.