Izgradnja Nacionalnog vaterpolo centra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja Nacionalnog vaterpolo centra

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, narodni poslanik Zoran Babić i predstavnici opštinskog rukovodstva položili su danas kamen temeljac na mesto izgradnje Nacionalnog trenažnog vaterpolo centra u Vrnjačkoj Banji i na taj način označili početak prve faze radova vrednosti 150 miliona dinara.

Prva faza podrazumeva izgradnju prizemlja objekta površine od 3.800 m2 kojim se stvaraju uslovi za montažu dva bazena iz "Arene" dimenzija 34x25 i 33x21, kao i izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bazena za neplivače 25x12,5 m i izvođenje infrastrukturnih radova na hidrotehničkim i elektro instalacijama.

Rok za završetak radova je polovina juna ove godine, kada je planirana montaža bazena koju će izvesti firma "Myrtha Pools" iz Italije.

Bazeni će biti u funkciji tokom letnje sezone, a već od jeseni biće raspisan javni poziv za drugu fazu, tj. izgradnju aneksa, pratećih sadržaja, tribina i krovnog pokrivača, investicije vredne oko 3,5 miliona evra.

Završen objekat biće površine 12.000 metara, a bazen dimenzije 33x21 biće smešten u otvorenom delu Nacionalnog vaterpolo centra.

Vrnjačka Banja na ovaj način postaje kuća zlatnih vaterpolista, a stvaraju se adekvatni uslovi u kojima će buduće generacije razvijati svoj talenat.

Nacionalni vaterpolo trenažni centar zajednički je projekat Vlade Republike Srbije, Ministarstva omladine i sporta i Opštine Vrnjačka Banja.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeli radovi na izgradnji Nacionalnog vaterpolo trenažnog centra

Izvor: Beta Video, 11.Apr.2016

VRNJAČKA BANJA - Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić položio je danas kamen temeljac na mesto izgradnje Nacionalnog vaterpolo trenažnog centra u Vrnjačkoj Banji.(pokirvalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.