Generacija 2001 na finalnom turniru Prvenstva Srbije

Izvor: KGsport.info, 18.Jul.2014, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Generacija 2001 na finalnom turniru Prvenstva Srbije


Nakon generacija 1996, 2002. i 2003. godište, plasman na finalni turnir Prvenstva Srbije ostvarili su i mladi vaterpolisti Radničkog rođeni 2001. godine.
Oni su na finalnom turniru Regionalnog prvenstva Vaterpolo saveza centralne, južne i zapadne Srbije, održanom u kragujevačkom „Parku“, osvojili drugo mesto, pošto su savladali ekipe Banja Luke (16:3) i niškog Naisa (9:5), a jedini poraz pretrpeli su od kruševačke Rasine. Kruševljani su zauzeli prvo mesto, Nišlije su bile treće, a Banja Luka četvrta.
Kragujevac će od petka po prvi put biti i domaćin jednog finalnog turnira Prvenstva Srbije, za dečake rođene 2003. godine. Radnički će ugostiti Partizan I, Partizan 2, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Nais, Mladost i pobednika baraža.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.