GROBARI ĆE OVO ZNATI DA CENE: Stigla donacija i od Alekseja Pokuševskog! Međutim - NE samo od njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 16:49

GROBARI ĆE OVO ZNATI DA CENE: Stigla donacija i od Alekseja Pokuševskog! Međutim - NE samo od njega

Tu je i vaterpolo majstor.

KK Partizan pre dva dana započeo je akciju "Jedan Partizan imamo" kojoj je cilj da se sakupi novac za otplatu poreskog duga u visini od oko 7.000.000 evra.

Od samog početka su se u akciju donacijama uključili mnogobrojni navijači, kojima su obećane i nagrade u vidu majica sa potpisima svih igrača ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na namenski račun uplate minimum 3.000 dinara, kao i članska karta za narednu godinu.

Kako je predsednik kluba Ostoja Mijailović naveo, svaki član Upravnog odbora takođe će izdvojiti veliku sumu novca kako bi dug što pre bio otplaćen, a vrlo brzo su počeli da se uključuju i brojni sportisti kojima je Partizan u srcu.

Između ostalog, prema dostupnim informacijama, Aleksej Pokuševski je takođe donirao određenu sumu novca i tako pomogao akciju, a zajedno sa njim se uključio i proslavljeni vaterpolista, Duško Pijetlović.

Košarkaš Oklahome je poznat kao veliki navijač Partizana i bio je gost na nekoliko utakmica Partizana ove sezone. On je prema nezvaničnim informacijama uplatio 10.000 dinara na ime akcije za otplatu poreskog duga.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.